Activiteiten

ACTIVITEITEN-
CENTRUM

Je kunt hier eten en drinken, maar je kunt hier ook komen voor de activiteiten, bezorgmaaltijden of zaalhuur.

Op deze pagina vertellen we je graag meer over wat The Green Story is en waar we voor staan.

Organiseer een activiteit

Organiseer een activiteit bij of mét ons

We willen het activiteitencentrum van Almere Haven centrum zijn. Het activiteitencentrum willen - en kunnen - we niet alleen zelf vormgeven. We willen dat van, voor en met de gemeenschap doen. 
Van een cursus, workshop of vergadering tot een filmvoorstelling in onze huiskamerbioscoop.

The Green Story is een plek waar je een activiteit kan organiseren. Waar je kennis, informatie of inspiratie met anderen kunt delen. Formeel of informeel. We werken graag ook samen met jou, omdat wij geloven dat jouw idee of activiteit bijdraagt aan meer ontwikkeling, ontmoeting en ondersteuning van inwoners uit onze gemeente.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op en dan kijken we samen naar wat mogelijk is en tegen welke vergoeding. Wie weet kan jij jouw vaardigheden inzetten voor anderen.

MAALTIJD-SERVICE

Op de dinsdag, donderdag en vrijdag kunt u voor maar 7 euro een heerlijke gezonde maaltijd eten van the Green Story. De maaltijden worden gratis bij uw thuis bezorgd in Almere Haven.

Iedere maand wordt er een maandmenu gemaakt en is er ook een mogelijkheid om een strippenkaart van 4 maaltijden af te nemen voor maar € 25,00.

Wilt u bestellen? Wilt u dan minimaal 1 dag van te
voren bellen tussen 09:00 – 15:00 uur
naar 06-14300474 of 036-5491003.

ZaalHuur

Wilt u binnenkort een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of een ander feest vieren? Dit kan in The Green Story.

Ons gezellige en warme lunchroom is uitermate geschikt voor feesten, partijen en vergaderingen. Ons lunchroom is geschikt voor maximaal 50 personen en beschikt over een beamer en een groot scherm.

Het is mogelijk om de zaal te huren buiten onze reguliere openingstijden, vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden of kom langs en neem een kijkje.

Het laagdrempelig ontmoeten en gezellig
samenzijn staat hierbij centraal.

Kom gerust langs voor informatie over prijzen
en uw wensen. Samen bekijken wij de mogelijkheden.

Iedereen is van harte welkom en het team
kijkt uit naar uw komst!