WIE ZIJN WIJ?

Leuk je te ontmoeten

Welkom bij The Green Story, dé gezellige ontmoetingsplek en lunchroom in Almere Haven!

Op deze pagina vertellen we je graag meer over wat The Green Story is en waar we voor staan.

Welkom
bij The
Green
Story

The Green Story is de broedplaats voor verbinding en contact in Almere Haven. Op de Kerkgracht 41 in Almere Haven is de Green Story gevestigd. The Green Story is een gezellige kleinschalige horecagelegenheid en ontmoetingsplek voor buurtbewoners. Op de menukaart staan koffie, thee, fris, verse smoothies, zelfgemaakte soepen, taarten, belegde broodjes en warme maaltijden.

The Green Story is een Leerwerkbedrijf van Doenersdreef Zorg. Het is een laagdrempelige locatie waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt werken en hierbij de nodige ondersteuning krijgen. Zo nemen mensen met en zonder beperking samen deel aan de maatschappij.

Je kunt hier eten en drinken, maar je kunt hier ook komen voor de activiteiten, bezorgmaaltijden of zaalhuur. Er zijn ongeveer 40 zitplaatsen en het pand is toegankelijk voor rolstoelen. Op mooie dagen kunt u ook heerlijk buiten zitten op ons zonnige terras.

Er wordt gewerkt met trots en plezier en dat is te merken in de persoonlijke aandacht, de contacten met de bezoekers en het koken en bereiden van alle lekkernijen. Het laagdrempelig ontmoeten en gezellig samenzijn staat hierbij centraal.

Iedereen is van harte welkom en het team kijkt uit naar komst!

Support ons ben je in het centrum? Loop langs en haal een koffie, gebak, tosti, of een panini. Heb je iets te vieren of zoekt u een plek om te huren voor een vergadering, kom langs. Maar ook onze bezorgmaaltijden biedt een maaltijd voor ieder wat wils. Vervolgens brengt een van onze medewerkers het gratis bij je thuis!

Kom gerust langs voor informatie over prijzen en uw wensen. Samen bekijken wij de mogelijkheden.

ONDERDEEL VAN DOENERSDREEF

The Green Story is een leerwerkbedrijf van Doenersdreef.
Doenersdreef creëert met haar leerwerkbedrijven een plek waar jongeren en jonge moeders met een licht verstandelijke beperking hun passie kunnen waarmaken.

Talent-
Ontwikkeling

Bij ons staat talentontwikkeling centraal en kijken we vooral naar wat onze jongeren wél kunnen. Hierdoor groeien hun vaardigheden, netwerk en zelfvertrouwen en kunnen ze na twee jaar doorstromen naar een beschutte werkplek of reguliere baan. Door bij ons te komen genieten van heerlijk eten en drinken, draag je dus direct bij aan deze mooie missie!

Maar The Green Story is meer dan alleen een lunchroom. Wij zijn ook een ontmoetingsplek waar jong en oud samen kunnen komen. Dankzij onze laagdrempelige uitstraling zijn er al mooie verbindingen en ontmoetingen ontstaan tussen nieuwsgierige senioren uit de buurt en onze jongeren. Zo leren we van elkaar en vervagen drempels. Daarnaast organiseren we allerlei leuke activiteiten, zoals dansavonden, creativiteitsclubs, wandelclubs en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils!

Wij zijn ontzettend trots op wat we bereikt hebben in de afgelopen 2 jaar en dankzij onze eigen financiering hebben we al veel mooie activiteiten kunnen organiseren. Maar om nog meer te kunnen betekenen voor onze jongeren én de buurt, willen we graag onze schaal uitbreiden en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Kom gezellig langs, geniet van heerlijk eten en drinken én draag bij aan ons mooie initiatief.

We hopen
je snel
te zien bij The Green Story!